Aramis Naglić: Svakodnevno radimo na dovođenju novih igrača!

Zadar još uvijek nije završio s preslaganjima unutar svoje momčadi.

Kao što ste mogli primjetiti, nismo danonoćno pratili ovogodišnji ZDBT. Međutim, to ne znači da nismo držali oko na njemu, ponajviše na KK Zadru. Naravno, teško je išta reći o igri Zadra s obzirom da su svi protivnici na ovome turniru nekoliko stepenica iznad samoga Zadra, ali ono što je upadalo u oči su dvije stvari – nedostatak igrača na poziciji jedinice (ozlijeđeni Knowles i Vladović) te izostanak bilokakvog voljnog momenta u obrani. Gotovo smo sigurni da će Aramis Naglić učiniti sve da se podigne voljni moment u obrani, ali ono u što nismo sigurni je pronalazak playmakera. Poslije odigrane utakmice za peto mjesto s Himkijem, zadarski strateg potrudio se umiriti prisutne novinare te je najavio dolazak pojačanja:

” Svakodnevno radimo na dovođenju novih igrača na pozicijama 1 i/li 3 i nadam se da će se to realizirati tijekom ovog tjedna.” Kratko i jasno. Međutim, kratko i jasno može samo uštediti par dana za mirno traženje pojačanje.

Nekoliko imena je već isplivalo van. Paulo Marinelli je neko vrijeme figurirao kao glavna meta, ali se čini da je otpao iz svih kombinacija. Dva Amerikanca su se isto pojavila u ovoj priči – Brandon Fortenberry te Supreme Hannah. Prvi je vezan ugovorom za bugarski Botevgrad, dok je drugi upravo izašao s koledža.

U svakom slučaju, imena ima, pitanje je koje je pravo.

Photo by: Creative Media