Andrija Stipanović: Tek sad počinje ono pravo te moramo zaboravit ovu utakmicu!

Cedevita je uspjela na dosta čudnovati način doći do prvoga trofeja ove sezone.

Cedevita je rezultatom 78-69 srušila Budućnost te je tako uspjela doći do prvoga trofeja ove sezone. Jedan od najzlaslužnijih za taj uspjeh je Andrija Stipanović, novopridošli centar iz Turske. Stipanović je u svakoj utakmici bio jedan od najboljih Vitamina te je zbog toga zaslužio MVP nagradu Superkupa ABA lige. Naravno, iskusni centar je sve zahvale prebacio na ekipu kojoj je još poručio da prave stvari tek dolaze:

Drago mi je zbog nagrade za MVP-a. U jučerašnjoj utakmici nisam bio zadovoljan kako sam odigrao i htio sam pokazati da je to bila slučajnost. Danas sam dao energetski sve od sebe da odigram što bolje i da pomognem ekipi. Ekipa me danas dobro tražila i drago mi je zbog osvojenog trofeja i što smo pobijedili. Svaka pobjeda je bitna, a pogotovo ona za trofeje. Sad se treba malo proveseliti jer za ovo smo dosta radili. No, ubrzo počinje ono pravo i moramo zaboraviti utakmicu i jako raditi da u sezoni imamo što bolje rezultate.”

U svakom slučaju, čini se da je Cedevita napokon okupila ozbiljnu momčad koja ove sezone neće imati samo puncher’s chance protiv Crvene Zvezde u ABA ligi.

Photo by: KK Cedevita